Londra'da Ücretsiz Yapılacaklar

Londra'da yapılacak çok şey var. Sadece müzeleri ve parkları gezseniz yeterli.
Bakalım Londra'da ücretsiz yapılacak şeyler neler:

  1. Müzeleri ziyaret edin. Bizdeki gibi müzekart al, yılda bir yenile , ya da turistlerden alınan afaki rakamları öde bir kart al falan filan, böyle bir şey yok. Devlete ait tüm müzeler, tüm ziyaretçiler için ücretsiz. Dünyanın en iyi müzelerini barındıran Londra'da siz de mutlaka müzeleri gidin, çocuklarınız varsa onlar için de ilginç ve ufuk açan bir gezi olacaktır. 
  2. Parkları ziyaret edin. En çok yağış alan şehirler arasında Londra'da haliyle çayırlar, bayırlar , parklar ve bahçelerde yemyeşil. Bunların başında Hyde Park olmalı. Hyde Park içerisinde sizlere fikirlerini okuyacak , fikirlerini paylaşacak nice insan karşılayacak, müziklerini yapan pek çok insan misafir edecek. Şehrin içindeki en büyük velinimet olsa gerek - Thames nehri hariç, nehir kahverengi- The Regent's Park ,Richmond Park (Geyikli Park :), Saint James Parkı (çocuklarınız sincap, kaz falan görmek isterse )
  3. Southbank - The London Eye'ın hemen bitiminde insanların çocuklarıyla çocukca eğlendiği, turladığı , oturduğu, buluştuğu bir alan. Sokak sanatçılarıyla da hoş zaman geçirebilirsiniz. Yol boyu yürüyün, ortama uyum sağlayın :)
  4. East London - belki zamanınız olur ve ilgi alanınız ikinci el eşyalar ve Londra'nın ortalama fiyatlarının altında alışveriş yapmayı fırsat sağlayan yer  Brick Lane E.I. tam size göre. Özellikle backpacker-sırt çantalı gezginlerin alışveriş için uygun noktası. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Transfer/ Transit Uçuşlarda Vize Gerekiyor mu? [2020]

İstanbul'dan ve Ankara'dan Trenle Nerelere Gidilir? [2020]

Kıbrıs Vize Gerekiyor mu?

İngiltere - Birleşik Krallık Vize Başvurusu

Beyrut - Beirut Lebanon #SNAPSHOTS