FAS'ta görülmesi gereken yerler - Üstelik Vizesiz



Muhteşem #Fas 😎tatilinizi nasıl planlamak istersiniz ?
  1. Ülkenin en kırmızı şehri #Marekeş’te en az 3 gün kalmalısınız. Özellikle fotoğraf düşkünleri bu otantizme kendilerini kaptıracaklarını garanti ediyoruz.

  2. #Marekeş’ten hemen bir Sahra Çölü’ne tur satın alın. Sahra Çölü'ne yaptığımız sıradışı seyahatimizin detaylarını okumak için tıklayın. Ülkenin #Cezayir ile olan sınırına doğru uzanan Zagora ve ötesindeki çölde en az bir gece konaklayın. Berberi kültürüyle yakından tanışacağınız çadırdaki gece eğlencelerine katılın.  Çöl safarinizi deve sırtında yapacağınızı unutmayın.
  3. #Marekeş’ten atlayın trene #Essaouira #Suveyre’de Atlas Okyanusu ile tanışın. Burada Fransız şairlere ilham veren mahallelerde dolaşın. Taze deniz ürünleri yiyin.
  4. Şimdi sıra ülkenin beyaz şehri #Casablanca’da. Adından da anlaşılayacağı üzere Beyaz Ev anlamına gelen bu kozmopolit şehirde Fransız ve Afrika birleşimine şahit olun.
  5. Muhteşem #Fas tatilinizi nasıl planlamak istersiniz ? 1. Ülkenin en kırmızı şehri #Marekeş’te en az 3 gün kalmalısınız. Özellikle fotoğraf düşkünleri bu otantizme kendilerini kaptıracaklarını garanti ediyoruz. 2. #Marekeş’ten hemen bir Sahra Çölü’ne tur satın alın. Ülkenin #Cezayir ile olan sınırına doğru uzanan Zagora ve ötesindeki çölde en az bir gece konaklayın. Berberi kültürüyle yakından tanışacağınız çadırdaki gece eğlencelerine katılın. Çöl safarinizi deve sırtında yapacağınızı unutmayın. 3. #Marekeş’ten atlayın trene #Essaouira #Suveyre’de Atlas Okyanusu ile tanışın. Burada Fransız şairlere ilham veren mahallelerde dolaşın. Taze deniz ürünleri yiyin. 4. Şimdi sıra ülkenin beyaz şehri #Casablanca’da. Adından da anlaşılayacağı üzere Beyaz Ev anlamına gelen bu kozmopolit şehirde Fransız ve Afrika birleşimine şahit olun. 5. Ülkenin kraliyet şehri ve başkenti #Rabat sizi ihtişamlı kapılarıyla karşılayacak. 6. #Fas’ın en mavi şehri #Şafşavan #Chefchaouen’de Akdeniz esintisiyle tanışacaksınız. 7. #Fas’ın tüm renklerinin karması #Fez’de deri atölyelerinde ve dar sokaklarında kendinizi kaybedin. Kısaca #Fas size beklentinizden öte bir tatil sunuyor. Üstelik #vizesiz #Fas’a #İstanbul’dan direkt @turkishairlines ve @airarabiagroup , @royalairmaroc.tr şirketleriyle yaklaşık 5 saatlik uçuşla ulaşabilirsiniz. #Morocco #VisitMaroc #VisitMorocco #Traveller #Maroc #Moroccan #Barberian #VisitMarrakesh #VisitMorocco#hotairballoon #Nature #Escape#ExploreMorocco #Wanderlust#IgersMorocco #المغرب #Марокко #Marokko # モロッコ @visit_morocco_
    1orada1burada (@justhere_justthere)'in paylaştığı bir gönderi ()
  6. Ülkenin kraliyet şehri ve başkenti #Rabat sizi ihtişamlı kapılarıyla karşılayacak.
  7. #Fas’ın en mavi şehri #Şafşavan #Chefchaouen’de Akdeniz esintisiyle tanışacaksınız.
  8. #Fas’ın tüm renklerinin karması #Fez’de deri atölyelerinde ve dar sokaklarında kendinizi kaybedin.



Kısaca #Fas size beklentinizden öte bir tatil sunuyor. Üstelik #vizesiz
#Fas’a #İstanbul’dan direkt THY ve Air Arabia Maroc , Royal Maroc Havayolu şirketleriyle yaklaşık 5 saatlik uçuşla ulaşabilirsiniz.

#Morocco #VisitMaroc #VisitMorocco #Traveller #Maroc #Moroccan #Barberian #VisitMarrakesh #VisitMorocco#hotairballoon #Nature #Escape#ExploreMorocco #Wanderlust#IgersMorocco

İyi yolculuklar,


Bu blogdaki popüler yayınlar

Transfer/ Transit Uçuşlarda Vize Gerekiyor mu? [2020]

İstanbul'dan ve Ankara'dan Trenle Nerelere Gidilir? [2020]

Kıbrıs Vize Gerekiyor mu?

İngiltere - Birleşik Krallık Vize Başvurusu

Beyrut - Beirut Lebanon #SNAPSHOTS