THY'nin en bilgili hizmeti : Sky Library

Turk Hava Yollari'nin son aylarda oldukca istifade ettigim hizmeti Sky Library'den bahsetmek isterim. Peki nedir bu hizmet, hadi gelin goz atalim.

Sky Library , Turk Hava Yollari'nin ucretsiz kutuphane hizmeti. Evet, belki sizin icin cok farkli gelebilir  kutuphane ve hava yolu sirketi kavramlari yanyana, fakat isin asli seckin yayinlardan derleme kitaplari elektronik kitap olarak tabletinizds okuyabiliyorsunuz. Hemde ucretsiz.

Tek yapmaniz gereken,
Android ve Apple store'dan ucretsiz Sky Library uygulamasini yukleyin.
Gelecek ekranda uye olmak istiyorum kismini tiklayin.
THY'nin Miles&Smiles uyeligi ile ucretsiz kutuphane uyeliginizi olusturun.
Sonrasi giris yapin ve kitaplari ve dergileri okuyun.

Bu hizmet gercekten basarili. Neden mi derseniz? Ozellikle isletme masteri yapan bir cok bireyin yaninda tasimak zorunda kalabildigi o kalin kitaplari tablette bulabiliyor olmasi, tanesi en az 30 TL olan kitaplari siz yasal olarak ucretsiz okuyabiliyorsunuz.

Ayni zamanda benim yuksek lisans tez konum olan Havayolu Sirketleri icin Yesil Pazarlama uygulamalari kisminda bence essiz ornekler arasina sonradan dahil edilebilir. Nedeni basit. Basili yayin yerine elektronik ortam kullanilmasi agac tuketimini azaltacak. Ornegin THY'nin her ay dagittigi binlerce basili dergiyi siz elektronik ortamda , istediginiz yerde okuyabiliyorsunuz. Sadece Sky Life degil, Business Class da yer alan ozel dergi ve THY'nin kurum kulturu dergisi Empathy'de bu uygulamada yer aliyor.

Kitap sayisi su an icin biraz az. Zamanla okur sayisi artinca artacagini dusunuyorum. Ornegin bir dunya klasikleri serisi yok. Kitap olarak su an icin is dunyasina ve kisisel gelisime yonelik kitaplar yer aliyor.

Tavsiyem seyahat kitapligi olusturulabilir. Ornegin calisanlarinin yazdigi seyahat bloglarindan bir tutam okuyucularla bulusturulabilir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Transfer/ Transit Uçuşlarda Vize Gerekiyor mu? [2020]

İstanbul'dan ve Ankara'dan Trenle Nerelere Gidilir? [2020]

Kıbrıs Vize Gerekiyor mu?

İngiltere - Birleşik Krallık Vize Başvurusu

Beyrut - Beirut Lebanon #SNAPSHOTS