Alışveriş tutkunu 5 şehir

Gezmenin en güzel yanı da , yoksa alışveriş yapmak mı? Özellikle tasarım ürünler mi? Yoksa moda şeyler mi almak? Herbiri için alışveriş tutkunu 5 şehir kılavuzuna göz atın.

Barselona ve Madrid
Şehrin heryerinde tasarım var. Farklı estetik kaygılarını bir arada tutan, gerek mimarisi gerekse moda akımı bunu gösteriyor. DeSigual ; ülkenin en renkli tasarımlarının olduğu markası. Zira, artık ülkemimizde de satışta. Alışverişte fiyat uygunluğu Madrid mi yoksa Barselona mı ucuz diyenler. Terchiniz Madrid'ten yana olsun.

Hong Kong
Yüksek yüksek, gökdelenlere ev kurmasınlar! İşten akşam saat 22:00'de çıkan çalışanların kapitalist düzende her türlü alışveriş yapmasını sağlayacak kadar alışveriş tutkunu bir şehir. Mağazalar 24:00'e kadar açık. En bilinen moda markalarının koca koca yarım plaza büyüklüğünde mağazaları bulunmakta.

Dubai
Çöle kurulmuş vaha şehrim, kıymetlim: Dubai'm. Bu şehirde yapılacak atraksiyonlar limitli olduğundan, alışveriş yapmak sizi rahatlatacaktır. Zaten siz yapmak istemeseniz de , o kendini aldırtacak. Dubai'de bilinen markaların mağazaları ve yerel alışveriş yapacağınız noktalar Dubai gezi notlarımda. Göz atabilirsiniz.

Singapur
Yer altına döşenmiş bir şehir düşünün. Aşırı sıcaktan dolayı caddede dolaşamayacğınız için şehir sizi alışveriş yapmaya zorlayacak mağazaları ve yer altı geçişlere sahip alışveriş merkezlerinde sınır tanımayabilirsiniz. Orchard Road olarak geçen Orkide Yolu'nda Japon departman store "Takashimaya" ya uğrayın. https://www.takashimaya.com.sg/


Bangkok
"Valla ben almadım. Kendi aldırttı." Dönüşte biri size sorduğunda, refleks olarak cevabınızın bu olacağı şehir. Şehirde onlarca alışveriş merkezi var. Herbirine günler ayırsanız bitiremezsiniz. MBK kapalı pazar gibi. Pek kaliteli gelmedi. Terminal 21 çok hoş. Yerel butik mağazalar mevcut ve Bangkok Fashion Outlet. En bilinen markaları çok uygun fiyatlara alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Transfer/ Transit Uçuşlarda Vize Gerekiyor mu? [2020]

İstanbul'dan ve Ankara'dan Trenle Nerelere Gidilir? [2020]

Kıbrıs Vize Gerekiyor mu?

İngiltere - Birleşik Krallık Vize Başvurusu

Beyrut - Beirut Lebanon #SNAPSHOTS